Om oss

Hur allt började?

Vi startade vår verksamhet under sommaren 2021, då som en enskild firma, och som ett resultat av konstant ökande försäljningsvolymer så gjordes firman om till ett aktiebolag i oktober 2023. Vi är idag återförsäljare för bland annat Cintropur vattenfilter samt Ecosoft vattenfilter & filterpatroner, med fokus på att rena dricksvatten ifrån egen brunn och sjövatten.

Det hela började i sökandet efter ett lämpligt filter till vårt egna fritidshus på en Ö i Stockholm skärgård där vi hade problem med något höga halter av E.coli bakterier (kolibakterier). Vi letade efter ett kompakt och prisvärt UV-filter med låga driftskostnader av god kvalitet. Då vi även hade viss missfärgning av vattnet samt en otrevlig smak så sökte vi efter ett kombifilter som även innehöll aktivt kol och fann då Trio-UV 25W. Då filtret överträffade våra förväntningar och vi insåg att många andra husägare skulle behöva en liknande lösning tog vi kontakt med Cintropur i Belgien. Idag är vi en av deras största återförsäljare i Norden.

Våra ledord

  • Låga priser (tack vare stora inköp)
  • Snabba leveranser (vi försöker ha allt vi säljer på lager)
  • Alltid gratis frakt (inga extra avgifter tillkommer på varans pris)
  • Snabb och personlig service (både via chat, telefon och mail)

Filtreratvatten levererar fraktfritt över hela Norden

Vi levererar fraktfritt över hela Norden, men det går i regel även bra att hämta upp varor hos oss i Växjö på Kvartalsvägen 29. Kontakta oss alltid innan så vi kan avtala tid för att säkerställa att vi är på plats. Annars välj "gratis frakt" i vår webshop och du har i regel varorna hos ditt närmsta paketombud redan ett par dagar senare. Mindre försändelser som exempelvis filterdukar skickas i regel med PostNord direkt hem till brevlådan, medans större kollin såsom vattenfilter skickas med DHL ServicePoint till närmsta ombud.

Hittar ni inte det ni söker här på vår webbshop så tveka inte att höra av er till oss då vi kan leverera allt från Cintropurs sortiment, inkl. samtliga reservdelar. Det vi visar här på vår webbshop är bara ett axplock av alla de olika filterlösningar som erbjuds. Klicka här för att se Cintropurs fullständiga produktsortiment och hör sedan av er till oss för prisuppgift på just den filterlösningen ni är intresserade av.

Kortsiktiga mål

Vi kommer att fortsätta att bredda vårt produktsortiment med innovativa vattenfilter lämpliga för dig som bor i villa eller fritidshus. Vi söker aktivt efter nya intressanta lösningar för vattenrening där vi kan tillhandahålla produkter som renar vatten utan att vi slösar på vårt värdefulla grundvatten. Vi växer kraftigt både i Sverige och i våra nordiska grannländer och ambitionen är att denna tillväxtresa skall fortsätta. En stor del av vår tillväxt beror på att nöjda kunder tipsar sina grannar och detta är för oss det bästa beviset på att vi gör ett bra jobb.

Långsiktiga mål

På lång sikt är vår ambition att bli den största webshoppen i Norden av kompakta vattenfilter som ej kräver backspolning. Detta skall vi uppnå genom att dels erbjuda hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris, men också via en snabb och personlig kundtjänst. Vi har även som ambition att vara en trygg arbetsgivare och förebild när det kommer till välmående och arbetsplatshälsa. 

Vill du handla av oss som företagare?

Vi levererar till flertalet VVS-firmor och andra företag verksamma inom vattenrening så tveka inte att kontakta oss för att bli företagskund.

Företagsuppgifter

Filtreratvatten Norden AB

Kvartalsvägen 29

352 66 Växjö

Org nr: 559447-3638

VAT: SE559447363801

Tel 070-265 23 23