Om oss

Vi är återförsäljare för Cintropur vattenfilter (www.cintropur.com) med fokus på att rena dricksvatten ifrån egen brunn och sjövatten. Det hela började med ett eget behov då vi hade problem med höga halter av E. coli (kolibakterie) och sökte efter en bra och prisvärd UV-renare med låga driftskostnader. Då vi även hade vissa missfärgningar av vattnet samt en otrevlig smak så sökte vi efter ett kombifilter som även innehöll aktivt kol och fann då Trio-UV 25W.

Nyligen har vi även blivit återförsäljare för IPS KalyxX kalkfilter samt för EcoSoft patronfilter.

 

Våra ledord är:

  • Låga priser (tack vare stora inköp)
  • Snabba leveranser (vi försöker ha allt vi säljer på lager)
  • Alltid gratis frakt (inga extra avgifter tillkommer på varans pris)
  • Snabb och personlig service (både via chat, telefon och mail)

 

Vi levererar fraktfritt över hela Norden men det går i regel även bra att hämta upp varor hos oss i Växjö på Kvartalsvägen 29. Men kontakta oss alltid innan så vi kan avtala en tid för att säkerställa att vi är hemma. Annars välj "gratis frakt" i vår webshop och du har i regel varorna hos ditt paketombud redan ett par dagar senare. Mindre försändelser (tex filterdukar) skickas i regel med PostNord direkt hem till brevlådan.

Hittar ni inte det ni söker här på vår webbshop så tveka inte att höra av er till oss då vi kan leverera allt från Cintropurs sortiment, inkl. samtliga reservdelar. Det vi visar här på vår webbshop är bara ett axplock av alla de olika filterlösningar som Cintropur erbjuder. Kolla gärna in deras olika produkter via denna länk: Our products range - Cintropur och hör sedan av er till oss för prisuppgift på just den filterlösningen ni är intresserade av.

 

PS. Bor du på Åland eller i Norge så kan du köpa av oss utan moms. Detta styrs automatiskt baserat på din leveransadress och priset uppdateras till exklusive moms först i sista steget i kassan.

 

Företagsuppgifter

Lönnö Water Purification

Kvartalsvägen 29

352 61 Växjö

Org nr: 810103-2731

VAT: SE810103-273101

Tel 070-265 23 23