Kalkfilter för villa från filtreratvatten.nu

Ett Banbrytande System för att Effektivt Bekämpa Kalkproblem

Kalk i varmvattenberedare, rör, blandare och duschar kan vara ett stort bekymmer i många villor. Men nu finns det en innovativ lösning som kan förhindra kalkbildning och ta bort befintlig kalk på ett effektivt sätt. Med IPS KalyxX, ett banbrytande kalkfilter, kan du säkerställa att ditt vatten förblir rent och kalkfritt.

Här hittar du mer information om kalkfilter till villa

Fördelar med IPS KalyxX kalklösare

För att förstå fördelarna med IPS KalyxX, låt oss ta en närmare titt på vad den kan erbjuda:

 1. Förändrar kalkens struktur: IPS KalyxX har förmågan att förvandla hård kalk (kalksten) till mjuk aragonit, som är ett fint pulver. Genom att omvandla kalkens kemiska sammansättning förlorar den sin förmåga att fästa sig och byggas upp i rör, diskmaskiner och duschar.

 2. Förlänger livslängden och effektiviteten hos vattenberedare och andra apparater: Genom att förhindra kalkuppbyggnad kan IPS KalyxX förlänga livslängden och förbättra effektiviteten hos varmvattenberedare, termostatpatroner, duschar, tvättmaskiner, diskmaskiner och mycket mer. Du kan njuta av längre hållbarhet och bättre prestanda från dina apparater.

 3. Minskar kalkuppbyggnad med upp till 76,3%: IPS KalyxX har en imponerande certifierad effektivitet på upp till 76,3% när det gäller att minska och förhindra kalkuppbyggnad. Det betyder att du kan säkerställa ett betydligt minskat behov av rengöring och underhåll.

 4. Lätt att installera och underhållsfri: Installationen av IPS KalyxX är enkel och kräver ingen avancerad expertis. Det är en eftermarknadsprodukt som enkelt kan installeras efter vattenmätaren eller hydrofortanken. Dessutom är den helt underhållsfri, vilket sparar dig tid och ansträngning.

 5. Passar alla vattentillförselkällor: Oavsett om du har egen brunn eller använder kommunalt vatten, kan IPS KalyxX anpassas efter din vattentillförselkälla. Du kan njuta av dess fördelar oavsett vilken typ av vatten du har i ditt hem.

 6. Bibehåller hushållets vattentryck: IPS KalyxX påverkar inte vattentrycket i ditt hem. Du behöver inte oroa dig för minskat vattentryck när du använder detta kalkfilter.

 7. Ingen extern strömkälla krävs: Eftersom IPS KalyxX använder energin från snurrande vatten och elektroder, behöver den ingen extern strömkälla. Detta gör den enkel att använda och kostnadseffektiv i drift.

 1. Certifierad för dricksvatten: IPS KalyxX är certifierad för att vara i långvarig kontakt med dricksvatten. Du kan vara trygg med att den uppfyller höga säkerhetsstandarder och att ditt vatten förblir hälsosamt och säkert att använda.

Kalkfilter IPS KalyxX Red Line kalkfilter villa filtreratvatten.nu

IPS KalyxX - Effektivare än sina konkurrenter

IPS KalyxX använder en patenterad teknologi, Turbulent Galvanic Polarization (TGP®), för att störa bildandet av kalkkristaller på varmvattenberedare, duschar, termostatpatroner, kranar och andra vattenanvändande apparater. Genom jämförelsetester har det visat sig att IPS KalyxX är fyra gånger effektivare än ledande elektroniska eller magnetiska kalkbortagningsenheter. Med IPS KalyxX kan du vara säker på att du har det mest effektiva verktyget för att bekämpa kalkproblem i ditt hem.

Viktigt att notera: Bevarar de nyttiga mineralerna i vattnet

Det är viktigt att förstå att IPS KalyxX inte tar bort kalk eller andra nyttiga mineraler från vattnet. Istället ombildar den kalkets kemiska sammansättning så att kalket förlorar sin förmåga att fästa sig. Den omvandlar hård kalcit (kalksten) till mjuk aragonit, vilket är ett fint pulver. Om det behövs kan du enkelt torka bort den mjuka aragoniten med en fuktig trasa. På så sätt kan du fortsätta njuta av de nyttiga mineralerna i vattnet samtidigt som du eliminerar problemet med kalkuppbyggnad.

Komplettera med IPS Wash Ball för maximal effekt

För att uppnå maximal effekt med din kalklösning kan du också komplettera IPS KalyxX med en IPS Wash Ball. Denna enkla och innovativa produkt placeras i diskmaskinen eller tvättmaskinen för att förbättra tvättresultatet och minska behovet av rengöringsmedel. IPS Wash Ball fungerar genom att frigöra joniserande mineraler i vattnet, vilket hjälper till att lösa upp smuts och fläckar på ett mer effektivt sätt. Genom att använda IPS Wash Ball i kombination med IPS KalyxX kan du säkerställa att du får bästa möjliga resultat och förlänger livslängden på dina hushållsapparater.

Teknisk information om IPS KalyxX

För att ge dig en bättre förståelse för IPS KalyxX, här är några tekniska detaljer:

 • Anslutning: 2 st invändiga gängor (hona) G 3/4"
 • Patenterad sammansättning av skivor
 • Flöde: 3200 liter/timme

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända