Effektiv Vattenrening för Egen Brunn: NW32 Trio+UV 25W från Cintropur

Att ha tillgång till rent och säkert dricksvatten är en grundläggande behov, särskilt för dig med egen brunn eller som använder sjövatten. NW32 Trio+UV 25W av märket Cintropur vattenfilter från filtreratvatten.nu är en avancerad lösning som säkerställer detta. Detta system en investering i både din hälsa och ditt hem.

Effektiv Vattenrening för Egen Brunn: NW32 Trio+UV 25W från Cintropur

Anpassad för Dina Behov

Detta vattenfilter är utformat för att möta de unika kraven hos användare med egen brunn, sjövatten, eller kommunalt vatten. Det är speciellt effektivt för dubbel vattenfiltrering av smuts och mikropartiklar och förbättrar dessutom vattnets färg, smak och lukt. Systemet är idealiskt för villor och fritidshus, vilket gör det till en mångsidig lösning för olika typer av fastigheter.

Avancerad Teknik för Överlägsen Vattenfiltrering från Cintropur

NW32 Trio+UV 25W skiljer sig från mindre modeller genom sin 2-stegs rening och större filterhus, vilket minimerar behovet av frekventa filterbyten. Första steget innefattar ett patenterat cyklonfilter med 100 mikron filterduk, effektivt för att fånga större partiklar som smuts och rost. Det andra steget, även det ett cyklonfilter, använder en 25 mikron filterduk för att fånga upp finare partiklar.

Förbättrad Vattenkvalitet med Aktivt Kol från Cintropur

Tredje steget i systemet använder aktivt kol för att ta bort organiska föroreningar som humus, vilket resulterar i klart och friskt dricksvatten. Detta kol, utvunnet på ett hållbart sätt från kokosnöt, är speciellt utformat för dricksvattenrening. Det är särskilt effektivt för att eliminera lukt, klor, ozon och mikroföroreningar som bekämpningsmedel.

Effektiv Vattenrening för Egen Brunn: NW32 Trio+UV 25W från Cintropur

UV Sterilisering för Ökad Säkerhet Från Cintropur

Den fjärde och sista enheten är ett UV-filter på 25W som steriliserar vattnet från farliga mikroorganismer som legionella och E. coli. Detta sker utan tillsats av kemikalier, vilket är en miljövänlig metod för att säkerställa renhet i ditt dricksvatten. UV-lampan, från välkända Philips, har en livslängd på ca. 9000 timmar.

Tekniska Specifikationer och Tillbehör

 • Strömförbrukning: 25 W
 • Vattenanslutningar: 2 st. 3/4" + 2st 1”+ 2 st 1 1/4" utv. gänga
 • Max vattenflöde: 1500 liter/h
 • Max arbetstryck: 16 bar
 • Mått: 780mm x 581mm
 • Garanti: 2 år

Vattenfilter från filtreratvatten.nu

NW32 Trio+UV 25W är en toppmodern lösning för alla som behöver en tillförlitlig och effektiv vattenreningsmetod. Den kombinerar avancerad teknik med användarvänlighet och kostnadseffektivitet. Genom att välja detta system, investerar du i din och din familjs hälsa och välbefinnande.

Att tänka på

 • Anpassad för egen brunn och sjövatten
 • Dubbel vattenfiltrering och förbättrad vattenkvalitet
 • Avancerad teknik med 2-stegs rening
 • Aktivt kol för borttagning av organiska föroreningar
 • UV sterilisering för säkerhet och renhet
 • Miljövänlig och kostnadseffektiv
 • Lång livslängd och användarvänlig design

Effektiv Vattenrening för Egen Brunn: NW32 Trio+UV 25W från Cintropur

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända